Tuesday, October 21, 2008

Open House Family Febeles

Event: Open House Family Febeles
Date: Oct 19 2008
Location: Rumah Cucur

Rasanya kali ni adalah gathering open house yang terbesar so far... i like ;D


Gambar keluarga : anak2 ikan bersama bapak2 ikan..la la la

keluarga bahagia... ke?

Sehati sewarna..

Saya dah ada baju melayu~ (sedih 8thn takde baju melayu :( )

Juadah yang tak seberapa sebab tukang masak nasi beriani keluar cur tak balik2 katanya

Cantik kan ko izuan? amboi amboi amboi..

Aidilfitri sangat!

Katong datang tema deepavali.. harap maaf

I ngan gamba anak2 i...susah nak ada satu family gathered at one time..haih

Izzu tetap posse perut katanya!

Sepatutnya gamba anak2 i ngan i.. tapi hasmi tetap nak masuk sbgai anak buangan.
(l-r) izzie, naim (anak no4), me, aijud (anak no3), ed (anak no2) anak no 1 kene colek perompak nurin.




Gamba family lengkap tiga suku.. hope next time semua pulang beraya bersama keluarga...githu







7 comments:

stabuxguy said...

wahhh mmg Febeles semuanyaa... esp acai dan anak2 ikannya... kelas gitu hang cai... bravoo!

Ash-Junk said...

ehem..bukan anak ikah k..itu semua anak kandung i tau.

shafizal said...

SEHATI SEWARNA. I ingatkan, "Sehati Bersauna" ***tetiba...

Ash-Junk said...

katanya~~~

fiebie Danielle De la Rossa said...

acai, meriah hasmi pun ada...
miss you guy much and much...
so u apa kabar mak ayam...
makin flawless katanya..
i cemburu

Ash-Junk said...

hi puru.. u pun cantik ngan wig u itu.. miss u too.. come down la.

fiebie Danielle De la Rossa said...

hey nayah, I sangat suka baju merah edwell itu...la la la la~~