Sunday, November 15, 2009

Akhirnya! Kini Pasti!

Nita: Gamba i sebelum beratus2 operations.. ops.

Akhirnya! Kini Pasti! Ku merasai~~ *pose kak nita kejap..

Yes uols! akhirnya i tak payah lagi susah payah memecut setiap malam jumaat and malam ahad selama dua jam dari ipoh ke kl almost every week lagi dah lepas ni. I'm oficially being kicked out from IPOH~~!!! yeay~~ Iols dah dapat transfer balik ke KL~ serunuknye saya~

Lepas ni i xpayah nak pening kepala susun jadual set kawan mana i kene jumpa from hari jumaat ,sabtu and ahad dikala siang, petang ataupun malam lagi dah. Ya ampun, tuhan je la yg tau betapa susahnye nak kampui semua set of friends yg i kene jumpa within 2 days kan. ye la, kalau tak jumpa dikatakan sombong, tak nak keep in touch bagai. so kene la bahagi2 kan masa githu.

Come january, i ada 7 hari seminggu untuk susun plan i kuar ngan kengkawan mahupun sesiapa yg istimewa utk diluangkan masa i dengan...and i hope i can be fair to everyone this time around.

Rumahku~ Aaah~

Aaaah...and i dapat duduk umah i dah~ tak perlu sakit ati baya maintenance charge to management buta2 setiap bulan lagi~ and i tak payah lagi jadi permanent resident kat umah siana lagi~ cukup2 la i menyusahkan diorg selama ni. ala2 dah boleh taruk i sebagai penghuni rumah kat sana dah..sbb selalu sgt. hahahaha..

p/s: sikit2 lama2 jadi bukit. mesej utk kak yam and siana.

Cuma satu je yg menjadikan kerisauan i skang... mana aku nak cari duit beli kete nih.. saving semua dah lesap dek renovation umah. skang mrasa la nak beli kete, tak de uwang nak taruk downpayment. matilamakkkk~ and izzu, i dont think i'm gonna buy a beetle. lepas i kira2, i rasa adalah bodoh utk i bazirkan 1.5k plus/mth utk kete, baik i beli baju. lagi best. bley?

Jgn tak tau, i pun bleh pose gadis litar katanya! hak!

I need to get a car within 1 month or i'm gonna have to take a cab everyday to work. what should i get aaa? i kekusutan la.. dah 3 hari i melangut kat website car manufacturer, dah macam abg2 jejans yg gila kete dah i skang.. how? i'm thinking of getting either Mazda 3, Volkswagen Polo or Golf, ataupun Mini. Yg mana satu ya?

Ah~ i Pusing banget!

6 comments:

shafizal said...

nama I diseru.. Takut... hehehe...
Erm...
I will work harder after this. **usaha tangga kejayaan...

Ash Shinotsubaki said...

i suka dengan mereka yg alert. huhuh

bagus.. usaha mmg tangga kejayaan!

kami dah pulang emak buat cucur~
cucur datang dari seberang~
hak!

izzu said...

takut, sudah dihantui, maknanya nak kena up lagi la amount SI

Ash Shinotsubaki said...

alhamdullilah~

yes. seperti yg i kata sblm ni.. i akan memastikan discipline dipegang teguh kali ni!

shafizal said...

matilah, terima reminder semasa minggu gaji. Hahahaha

Ash Shinotsubaki said...

hahahahahahahhaha

YES!

*matila caps kan..? huhu