Thursday, June 11, 2009

Cik Sal Call I semalam...

cik sal bersama bra baru yg dibeli di pasar malam PD

KRing kring.... haluuu~ i menjawab talipon dengan suara kepit bila nampak caller ID phone i tunjuk yg cik sal sedang berada ditalian. Sahutan i disambut kembali dengan suara kepit ala2 hanjing kene sepit tetek. Haluu uols~ buat apa sjork?

I:Mak tak buat pe nok... tengah goreng bijik kelentit masak masam manis ni..meh la rasa katanya.

CS: oo ye ke? mak pun tengah pose2 perah tetek sebelah besar mak ni..susu awal lembu la katanya bagus untuk anak2 hanjing mak ni ha.

I:Memerinye uols. badan u boleh process susu awal lembu. u ni lembu bertopengkan manusia kah?

CS: U nak i bertopengkan binarts apa? semua pun boleh uols~ doktor tempat mak pegi tu, semua jenis injection pun ada, nak betuka jadi godzilla pun boleh okeh! cuma perlu cocok placenta binarts tu mak akan bertukar~ hak! *matila ratu cucuk sapa pun tak tau

I: Hah napa aja ni dong? calling2 i ni mesti bersebab punya kan? i dah lama dah stop supply barang2 mak esah ni. i dah pencen.

CS: u kan..mcm tetau je. takde, i nak tanya papa call u ke tadi?

I: Ada. nape? u nak suruh i speedo apa lagi kali ni?

CS: U tak cerita pasal i kene transfer tu kah?

I: Tak pun uols.. tak terlintas pun. dia sebok dok cerita pasal renovation rumah..meracau2 kenapa i tak amik dia utk renovate umah. i mana la tau. u tak cakap i. setau i dia keje buat jalan. rumah i bukan berbentuk leper boleh taruk tar bagai. Ha, u ni kene transfer mana kaedahnye?

tetiba ada batman tgk ko jadi construction worker, meletop tak?

CS: thats why uols. i pun tak tau dia buat rumah bagai. i pun ingat dia buat jalan ja. habis mak kene maki bingai bagai sbb tak promote dia buat umah kat u. I kene transfer ke Indonesia uols..tapi papa tak tau lagi.. u jangan la bagitau dia k.

I: Wah memeri ke indonesia..bleh la pasni i ke jakarta selalu utk bershopping since dah ada tempat utk berteduh perchuma.tu la papa pun cakap kenapa u tak recommend dia. i concept mendegar je la. dia cerita dia buat ini itu harga macam ni bagai. i cakap buang masa dia cerita kat i sbb i dah half way.

i sang sang je "aku tau ko cuma buat jalan. aku tak nak buat jalan raya dalam rumah ye! "

rasain~

3 comments:

datin cik sal said...

hanjeng... mama ngan papa kene carut serentak!!! hahahahah... kejihhh!!!!

kimie st cuthbert said...

i suke! merasa wat highway cheras - hartamas terus depan pintu umah yall

Ash Shinotsubaki said...

kan... pastu sami velu pun cabut wig dia kasi kat i tanda sembah ratu...hahahah