Thursday, April 23, 2009

Annual pilgrimage


Sawadikap~

panggilan siam kembali lagi. tak saba nak menunggu 2nd may nanti. tinggal brapa ari je from now. stiap taun pegi pun still rasa exited sangat. rasa macam balik kampung utk hari raya masa kecik2 dulu. sungguh mengujakan!


taun ni gi ke tanah siam ngan group lain plak. kalau taun lepas tema nya adalah exploring siam : the heritage and the happenings, taun ni rasanya tema dia sedikit berlainan kot. sebab crowd yg pegi ngan i ni banyak berpikir dengan konek dan bontot dari berpikir guna mata dan tangan (shopping)


jadi i mengumumkan tema kali ni adalah:


exquisite siam: exploring the red lights!


Tu dia!!!!

haaaa... meletops tak tema i buat? mesti ixu n huda senget suka bila tau tema ni jadi official theme. huhu. ah ah ah~ (sebut ngan gaya huda sambil sengetkan mulut) uols jangan pikir bukan2 ye. walaupun temanya berona panas, tapi lebih kepada explorasi keindahan lahiriah dan mengamati keindahan ciptaan tuhan ke atas ciptaan Nya yang bernama manusia di kawasan2 yang mengizinkan pelapahan keatas kenikmatan ini berlaku... katanya.



Mau kerang ka? ada banyak belum rebus lagi ni! Brapa Bhat mau kasi saya tau.

Ke lu mau hot dog sama loti? boleh kasi mulah, angkat dua kasi bayar dua la. very good buy what?

dalam pada itu rombongan kali ni tetap diisi dengan pengisian berfaedah seperti menyusur sejarah silam peningalan yang terdahulu, pakej stimulus ekonomi kepada penduduk setempat melalui aktiviti membeli-belah dan paling penting medical-tourism. Yang ni takde kat mesia.


Thailand mmg terkenal dengan medical-tourism dia. jadi kitorang takmau la ketinggalan untuk ikut sama. Mana la tau boleh balik dengan tetek besi sebelah lagi ataupun pinggul yang lebih montok or hidung or cheekbone yang lebih meriah. ops.


So lepasni kalau uols nampak ada benda2 aneh tetiba munchul dekat tubuh badan sesapa yang sebelum ni tak pernah ada. U shadap je ye. Tak elok bermegah2. Tuhan marah. Bley?


Klau i balik jadi macam ni obvious tak uols? hiks

.
.
.
.
.

Ha.. ni hasil ahli rombongan yang lain lepas pulang dari siam. Tak pechlob khey~


Khap Kun Kap

7 comments:

datin cik sal said...

mak taksub nieh... mak nak kirim kirim lah uols... gluthatione satu balang.. cik mon satu dozen..**matila ting tong lps nieh

Ash-Junk said...

gitu satu balang la.. ko nak buat mandi ka?

datin cik sal said...

mak nak telan suma!!! gila tak mak??

kimie carrera said...

sentap tak ikut, kalo tak leh pose medical tourism bagai gak kan? hehehhee... harus balik2 je jadi PINOY CANDO! *tetive*

kimie carrera said...

sentap tak ikut, kalo tak leh pose medical tourism bagai gak kan? hehehhee... harus balik2 je jadi PINOY CANDO! *tetive*

Ash-Junk said...

cik sal: i rasa u dah cantik.. masakan u teruj sungai aritu, muka menten bercahaya

kimmie: yes.. u melepas~ tunggu i balik jd org siam cando..huhuh

datin cik sal said...

caruttttttt~~~**pp buat muka huda~