Thursday, April 23, 2009

Dan Sebenarnya dia bertudung uols!

Hari ni i gigih post banyak2 skali. mrasa~

Kali ni tema multimedia sket since i pegang tahta tu kan ciksal kan? khen?

I baru dengar pompuan ni nyanyi semalam kat mamak masa lepak ngan farhan. Agak bagus jugak la. suara dia macam nelly furtado + collin bailey rae gitu. yang paling mengejutkan ialah pompuan ni bertudung. tak sangka ada pompuan betudung mampu nyanyi macam ni.

another good addition to our local music industry.



suka la ko kan omar? aku taruk lagu dia kat sini kan? kan? btw, aku dah download album dia.. huhuhuhu

2 comments:

Anonymous said...

ku x boleh suka - nanti sab marah

-Omar-

Ash-Junk said...

githu...