Tuesday, September 1, 2009

Pergi tak kembali

Hello,

Kereta i dah dijumpai. i tak gembira pun. (sbb bukan kete i, kete company) tapi i bersedeh sbb kereta yg dijumpai tu sudah rompong...

binatang tu curi kete i dalam keadaan macam ni.....

dia pulangkan keadaan macam ni!

Binatang betul! dah ko sapu kete aku nonong sini sana tah merompak ke merogol ngan kete aku. pastu tak cukup, ko angkat radio dlm kete, kemas semua benda yg melekat dlm kete tu.

ko kebas jugak barang2 aku sekali! pundek betul la! benda2 yg aku boleh beli takpe la.. aku tak ralat sangat. ni sampai kan kunci umah aku, ID company aku, agreement umah n resit2 pembelian aku jugak pun ko nak kemas ni apa cerita? ko nak buat jual nasi lemak ke guna kertas2 tu bahlol? hissh.. sakit ati betul la.

bukan tu sajo uols.. punya la bingai pencuri kete ni, sampai kan semua sticker yg aku tampal kat kete tu pun dia kebas, sticker condo aku, sticker office la apa la... sampai sticker VIP mcDonald yg free pun dia nak kebas jgk katanya! mmg SEDEH pencuri tu. Aku doakan ko busung sampai mati!!!

kalau tak cukup, ko amik gamba ni print banyak2, since ko hadap sgt kan binatang oi?

5 comments:

Ita Shadila said...

acai, aku x mampu nak memberi kata semangat ataupun meracau.. lepass baca entry kau aku gelak2.. mekdi punya sticker pun nak curik? aku rasa sbb dia tanak nampak kete tuh mcm keter kau dah, so dia cabut semua sticker

kimie st cuthbert said...

merasa nasa baca entry nie lalu gi print byk2 .. lalalalaa

konar said...

hehehe...kecian pencuri tuh busung...

MERASA...

uoal kene mandikan kete uoal ngn bunga k...

pape pon SYUKUR...sbb kete uoal dah kembali...=)

Cik_PeaCock said...

haiyoooo Acaiii *pitam!
aku tak tau laa nak clasify pencurik tuh tahap BINGAI level mane lagi dowhh~ Hatta sticker McD pun dia nak sapu?.. Mmg SEDEYHHH!!!

Ash Shinotsubaki said...

itak: khen... tu la.. aku harap2 mcm tu la intention dia.. kalau dia amik semua barang dlm kete tu then belakon jadi aku..matila... banyak doc2 penting actually.. sedeh..

kimie: yes uols..pastu boleh la dia bukak bisnes baru plak..claim mc D tu dia punya.. hahahahha

konar: kete tu layak buang lombong je! kalau tak jumpa lg bagus.takde la sakit ati sgt dpt tau benda2 yg dikebas dlm tu.

aina:yes uols! sedeh lapas lapis neraka k.. *tambah satu lapis lagi bley?